fbpx

- Dette er TOBB Byggdrift -

"Fornøyde kunder er og skal være vårt varemerke"

%

Ærlig arbeid

Utførte oppdrag

Motiverte ansatte

%

Tett på Kunden

 

Hvem er vi

TOBB Byggdrift er en totalleverandør av alt innen vaktmestertjenester, tømrerarbeid, renhold og en egen avdeling som jobber med renovering, vedlikehold og legging av gulv. I dag er vi 29 ansatte i selskapet med høy kunnskap og lang erfaring i alle ledd, og som brenner for det de holder på med. Stort sett alle bransjer er representert i produktspekteret og kundene er en blanding av næring, offentlig og privat.

TOBB Byggdrift ønsker å ligge det lille skrittet foran når det gjelder kundetilfredshet, og ønsker derfor å strekke oss det lille ekstra som skal til for å skille oss ut fra andre aktører.

Selskapet har som overordnet mål å sette kunden i fokus og jobber mot høye kvalitetsstandarder i alle prosesser. Kundereferansene er mange og gode.

 

Vår visjon

TOBB Byggdrift har en visjon om å være en betydelig og ledende aktør i Midt-Norge på leveranse av vaktmestertjenester og fagfelt som naturlig tilhører denne bransjen. Når vaktmestertjenester nevnes skal TOBB Byggdrift være «top of mind» hos folk.

Videre skal TOBB Byggdrift være i forkant av utviklingen når gjelder kvalitet, og alltid ligge i tetsjiktet hva angår kundetilfredshet.

 

TOBB BYGGDRIFT
Avd. sør: Øvre Flatås veg 4 D på Flatåsen Avd. nord: Sutterøygata 7 på Stjørdal

Foretaksregisteret
NO 995 475 405 MVA

TOBB Byggdrift AS avd. sør

Øvre Flatås veg 4 D

TOBB Byggdrift AS avd. nord

Sutterøygata 7

byggdrift@tobb.no

+47 73 831 500

Utviklet av TYPES